Creative community in actie

img_2001

creative community zondag

Met een groep kunstenaars en creatievelingen hebben wij een creative community. Deze community is een groep creatieve mensen die ook spirituele diepgang zoeken. We komen eens of twee keer per maand samen. Gezellig eten, maar ook serieus praten. De creative community is verbonden met LEEF!.

Zondag aanstaande hebben we een groot event. Wil je meedoen, erbij zijn? Dat kan. De toegang is gratis. Wil je echt anticiperen, neem dan even contact op met me via email.

Een perfect kunstwerk in 3 stappen

Want als je te snel zegt: ik maak het niet af! Jij ontneemt jezelf de kans op een perfect kunstwerk!

Je loopt dus resultaat mis. Dit kun jij dus leren van een kunstenaar.  Een perfect kunstwerk kost tijd. Een kunstenaar die zich echt inzet voor een schilderij krijgt een prachtig eind resultaat. In het begin ziet het eruit als een eind schilderij van een klein kind. Maar zoals je ziet gaat de kunstenaar door, deze stopt niet. Heeft het einddoel in zijn vizier. Uiteindelijk willen we toch allemaal resultaat?

Bekijk dit filmpje maar eens van Barack Obama:

Geef het dus niet te vroeg op!

PIT voor jou: ?????

Welke 3 lessen kunnen jij hier uit trekken:

  1. Heb doorzettingsvermogen
  2. Stop niet te vroeg- hou jouw einddoel in gedachten.
  3. Onderwijs jezelf, volg een masterclass bij een echte kunstenaar (of wat toepasselijk is voor jouw vakgebied).

Een perfect of juist indrukwekkend imperfect kunstwerk komt niet zomaar tot stand, dit kost altijd energie. Wees dus bereid energie te steken in wat jij wilt bereiken. Wij bij Artstude hebben een enorm netwerk van kunstenaars, waar jij iets van op kunt steken. We geven regelmatig trainingen en workshops waar jij kunt groeien. Met creativiteit ontstaan er nieuwe verbindingen in je hoofd, je leert buiten kaders te denken en je leert nieuwe wegen in te slaan. Check regelmatig onze website voor nieuwe trainingen!

LET OP OVER:    
-1304dagen -8uren -58minuten -14seconden
  begint onze lifecycle training.

perfect kunstwerk ben jij

Liefde ❤️ maakt dat dingen kapot?

Liefde voor jou….

Liefde❤️Liefde voor mensen, om mensen een hoopvolle toekomst te helpen zien, HOOP  en LIEFDE voor jou, om je te supporten zoals niemand dat ooit deed voor jou! Wat is jouw wens op dit gebied ? Hoe is jouw persoonlijk leven? Zet altijd je eigen parter en/of  je familie op nummer 1.

Boek gauw je ticket voor de eerste training nog maar:

-1304dagen -8uren -58minuten -14seconden

Neem nu  kijkje op de training pagina!

[*Afbeelding van schilderachtig woordenboek
Hans Dingemanse gedichten-Adri Geelhoed collages
ISBN 978-90-816637-2-4]

Vijf strategieën om je doel sneller te bereiken.

Comfort zoneIs jouw doel helder? Hier zijn gratis 5 strategische stappen om doelen in een recordtempo uit te werken en te bereiken.

Heb jij een mooie mission statement een moto in het leven? Deze hoeft maar twee of drie zinnen lang te zijn.

Stap 1 zet je levensmotto op een A4 in mooie duidelijke letters, desnoods met wat motiverende plaatjes. Fotografeer dit en zet dit op je welkomstscherm van je telefoon. Hang het A4 goed in het zicht, kopieer het desnoods een paar keer. Jouw dagelijkse reminder!

Stap 2 zorg voor een motiverende omgeving. Een opgeruimd bureau/atelier met het liefst geen prikkels (die er niet toe doen). Gebruik een timer: werk 45 minuten en neem 15 minuten pauze.

Stap 3 ga “je oogst wat je zaait” denken toepassen; bedenk dat als je niet om 7:00uur opstaat je niet al je doelen kunt bereiken. Stel je voor dat je elke dag dat je bleef liggen in bed iemand 10 euro moest betalen. Oorzaak en gevolg. Denk daarom elke dag goed na over je doelen en wat je wilt bereiken.

Stap 4 schrijf je doelen elke week opnieuw op. Herhaal ze voor jezelf. Schrijf ze tot in detail! Overtuig jezelf! Maak ook eens voor de verandering een collage van al je doelen.

Stap 5 wat houd jou tegen om je doelen te bereiken? Schrijf op post-its alles wat je tegenhoud. Wat is jouw grootste argument om je doel niet te bereiken? Kijk of je er iets aan kunt veranderen. Versnipper nu al je tegenhoudende, beperkende argumenten! Verbrand ze desnoods, weg met negatieve tegenhoudende gedachten. Breek er doorheen!

Vergeet niet de belangrijkste actie van allemaal en dat is ga aan het werk! Om jou te helpen met een eerste opzet te maken en hoe je dit alles kunt toepassen is er de volgende training: http://www.artstude.com/trainingen  pak je kansen!

Geven, alles weggeven en dan ontvangen?

Geven? Is dat cadeautjes weggeven….

Give and you shall receive!

geven
foto van Lauro Roger McAllister

De afgelopen periode deed ik mee aan de geef challenge. Geef elke dag iets weg. Mag uiteraard ook tijd en aandacht zijn, maar soms ook cadeautjes of kennis. Ik had een boek hierover gelezen en over hoe het leven kon veranderen door te geven.

Aangezien ik prachtige trainingen aan het ontwikkelen ben, heb ik alvast wat individuele trainingen weggegeven. En weet je het was zo gaaf om te doen. Ik werd er helemaal enthousiast van! Ik werd weer op nieuwe ideeën gebracht en heb wat toevoegingen gedaan. Met als resultaat een prachtige training op 27 februari a.s.. Nog eventjes, geef ik dan ook een korting voor de eerste snelle beslissers, wees er dus snel bij!

-1322Dagen -18Uren -49Minuten -5Seconden
Ik merkte dus dat geven inderdaad vermenigvuldigd.

Wat heb jij de laatste tijd gegeven? Wat heb jij deze wereld te bieden? Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden!

Persoonlijk succesvol!

Persoonlijk succesvol precies dat doen wat bij je past    Persoonlijk succesvol

Heb jij het gevoel dat er meer in je zit? Je meer potentie hebt? Mijn doel dit jaar is om mensen tot bloei te laten komen. En daar wil ik al mijn creativiteit voor inzetten.  Dat jij tot je bestemming mag komen. Je dromen geen dromen blijven, maar uitgewerkt gaan worden tot een stap voor stap werkelijkheid en realiteit. Het is mogelijk, waarom zou je anders jouw unieke zelf zijn. Alles heeft zo zijn bedoeling. Maar je moet blijven doorzetten, geef nooit op! Jij hebt de wereld iets moois te bieden. Ga doelgericht aan het werk:

Stap 1

Schrijf al jouw positieve punten op papier, gewoon lekker schrijven. Liefst met een kleine tekening erbij. Alle complimenten die je ooit gehoord hebt, jouw kwaliteiten.  Wees maar lekker onbescheiden. Wees trots op wat jij in je hebt. Probeer een rode draad te zien in je leven, een terugkerend thema in je leven. Combineer positieve punten met elkaar.

Stap 2

Probeer elke dag iets te geven van jezelf aan deze wereld. Concreet: kijk om je heen of er boeken of spullen zijn waar je een ander blij mee kan maken. Dit heeft een tweeledig doel, je geeft de ander iets en jij raakt ballast kwijt.

Stap 3

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Artstude & comment jouw ervaring hieronder om kans te maken op een VIP training van Artstude die binnenkort plaatsvindt. Vertel ons waarom jij juist deze training nodig hebt?

We gaan een nieuw seizoen in en jij kan volledig tot bloei komen. Persoonlijk succesvol zijn kun je leren!

GO AND GET IN ACTION!  DOE HET NEEM NU ACTIE! Psssst… meld je nu snel alvast aan:

Trainingen & events 2017/2018

Creative diner

Creatief diner met creatieve ondernemers en kunstenaars

creative diner

Yes, de eerste mogelijkheid om al wat meer mensen te ontmoeten! We vinden het overweldigend hoeveel mensen zich al willen aansluiten bij de creative community.
Wij geloven in de kracht van samenwerken. En we nodigen jullie van harte uit om samen te eten en te genieten en uit te wisselen van informatie. Neem vooral ook visitekaartjes mee en of als je werk wilt laten zien dan is daar de mogelijkheid toe.

Zien we jullie 31 januari?

LET OP LEDEN KRIJGEN KORTING VAN €2,50 als je onderstaande formulier gebruikt!

[SINGLEEVENT single_event_id=”din01161-56a2-56a3459aa07dc”]

Awesome tips om je creativiteit te kickstarten!

Heb jij creatief ook een beetje stilgelegen de afgelopen weken? Misschien was griep de oorzaak of gewoon alle drukte van de feestdagen. Creativiteit zorgt voor een positieve verandering in je hersenen. En hoe hou je je hersenen fris en jong? Oefen elke dag je creativiteit! Zorg voor genoeg dummies (schetsboeken) in huis.

masterclass tekenen &schilderen
Hier volgen 7 supertips om je creativiteit te kickstarten.
1. Neem elke ochtend de tijd om twee woorden aan elkaar te koppelen en daar een tekening van te maken: bijvoorbeeld poes-stekker of trui en vloerbedekking. Door de vreemde combinaties die je hersenen moeten maken, prikkel je je creativiteit. Hierdoor lukt het jou om out of the box te denken, ook in andere situaties.

2. Kies elke week een nieuw materiaal om mee te experimenteren. En neem niet zo voor de hand liggend materiaal, zoals bijvoorbeeld aluminiumfolie of schilderstape. Creëer een leuk diertje van dit materiaal. Zet het diertje op een plaats waar je hem vaak ziet, het herinnert jou aan je creatieve brein. En verzet je denken even weer een moment, zodat het je brein helpt andere problemen makkelijker op te lossen.

3.Bekijk op TEDX inspirerende filmpjes van kunstenaars en laat je inspireren! Of jonge ontwerpers, mensen met creatieve geesten. Laat je uitdagen om zelf ook met nieuwe ideeën te komen. Je “creativiteits spier” kun je trainen!

4.Maak een dagelijkse schets van een klein stilleven om je heen, noteer de datum bij je schets. Elke dag een tekening zorgt dat je oog hand coördinatie en je inschattingsvermogen zich vergroot. Je gaat anders naar objecten kijken. Je gaat meer en meer de schoonheid om je heen ontdekken.

5. Lig je soms te malen in je bed? Vliegen alle ideeën door je hoofd? Leg een dummie naast je bed, elk idee waar je wakker van ligt noteer je meteen! Nu kun je daar de volgende dag mee verder en kun je met een gerust hart slapen.

6. Heb altijd een potlood en dummie binnen handbereik: Maak doodles tijdens een vergadering of bespreking. Door de lijntjes en tekeningen maken je hersenen verbindingen en kun je beter onthouden wat er is gezegd.

7. Schrijf aan het eind van de dag op waar je die dag praktisch tegen aan liep, verzin nu oplossingen voor elk probleem. Elke nieuwe oplossing zou een business kunnen zijn, verbeeld je dat! In het begin zal het moeite kosten, maar je zult merken dat het steeds makkelijker word!

Praat over bijvoorbeeld je tekeningen, door erover te communiceren stimuleer je je brein. Deel je creativiteit met anderen! Deel hieronder in de comments welke tip jou het meeste aanspreekt en welke jij hebt uitgeprobeerd. Voel je vrij om ook je creatieve uitspattingen met ons te delen! Diegene die de beste tip hieronder post, kan een VIP kaart winnen van de Business Bootcamp van Open Circles.

You can’t use up creativity. The more you use, the more you have. ― Maya Angelou

Commercie?- first things first-

Commercie en kunst

commercie in kunst

Commercie en kunst kunnen samen gaan, maar verlies daarbij niet je eigen autonomie. Het eerste wat je doet is jezelf onderwijzen. Zelf een balans vinden is de uitdaging. Zoek zelf van alles op You Tube of Vimeo om jezelf te onderwijzen. Hier alvast twee inspiratie filmpjes:

We can start a movement!

Post je link

En gaf het jou inspiratie? Osnat Tsadok is een goed voorbeeld van hoe het kan, misschien is het niet helemaal wat jij zoekt, maar je moet toch toegeven dat een beetje commercie ook goed voor jouw kunst verkoop zou zijn.  Zoek nu filmpjes die jou inspireren en post een link hieronder om elkaar te inspireren. Wanneer je een geschikte link post, belonen wij je met een link naar een prachtig kunstblad…. Go!

Gesamtstuk – expositiemogelijkheid in de oude kerk te Charlois

expositie Rotterdam

De eerste expositiemogelijkheid is een gesamtstuk kunstwerk!

Wil jij meedoen als kunstenaar met deze expositiemogelijkheid? Meld je dan snel aan via een lidmaatschap, er komen nog veel meer expositie’s de komen de periode. Daar wil je toch ook aan mee doen?

Regelmatig zullen er mooie expositie mogelijkheden zich voordoen in de hele stad Rotterdam. Een aantal kunstenaars heeft zich al aangemeld. Doe jij ook mee? Ook jouw aandeel is van belang! Er zitten veel voordelen aan het lid worden van de creative community Artstude, meld je nu aan: http://www.artstude.com/lidmaatschap

expositiemogelijkheid

Meer kunst & expositiemogelijkheid voor jou en voor de stad meer kunst! Deze tentoonstelling zal een groot gesamtstuk zijn van meerdere kunstenaars, te bezichtigen tijdens onder andere de kerstmarkt in oud Charlois. Ook woordkunstenaars zijn van harte welkom. Vakbladen zijn een aanvulling in je werk, ik denk dat dit nog veel kostbaarder is voor jou en nog meer toegevoegde waarde heeft.

Je kunt ook altijd een bericht sturen via Facebook indien je meer info wilt ontvangen.

Zie jouw aanmelding tegemoet!