Geven, alles weggeven en dan ontvangen?

Geven? Is dat cadeautjes weggeven….

Give and you shall receive!

geven
foto van Lauro Roger McAllister

De afgelopen periode deed ik mee aan de geef challenge. Geef elke dag iets weg. Mag uiteraard ook tijd en aandacht zijn, maar soms ook cadeautjes of kennis. Ik had een boek hierover gelezen en over hoe het leven kon veranderen door te geven.

Aangezien ik prachtige trainingen aan het ontwikkelen ben, heb ik alvast wat individuele trainingen weggegeven. En weet je het was zo gaaf om te doen. Ik werd er helemaal enthousiast van! Ik werd weer op nieuwe ideeën gebracht en heb wat toevoegingen gedaan. Met als resultaat een prachtige training op 27 februari a.s.. Nog eventjes, geef ik dan ook een korting voor de eerste snelle beslissers, wees er dus snel bij![wpdevart_countdown text_for_day=”Dagen” text_for_hour=”Uren” text_for_minut=”Minuten” text_for_second=”Seconden” start_time=”1454504829″ end_time=”5,1,1″ action_end_time=”hide” content_position=”center” top_ditance=”10″ bottom_distance=”10″ ][/wpdevart_countdown] Ik merkte dus dat geven inderdaad vermenigvuldigd.

Wat heb jij de laatste tijd gegeven? Wat heb jij deze wereld te bieden? Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.