Op z’n Rotterdams

Tijdens Op z’n Rotterdams winkel je in hartje Rotterdam tot 23.00 uur ’s avonds. Geniet tijdens deze extra lange koopavond van bijzondere activiteiten en aanbiedingen. De Rotterdamse winkeliers en horeca halen alles uit de kast om je te verwennen tijdens deze zomeravond.  Op z’n Rotterdams vindt in 2015 plaats in het weekend van 29, 30 en 31 mei.
Culturele activiteiten
Vier Rotterdamse hotspots, te weten de Koopgoot, de Markthal, het Grote Kerkplein en het Binnenwegplein worden tijdens Op z’n Rotterdams door middel van een culturele verbindingsroute door het stadscentrum met elkaar verbonden.

Wij, tien vrienden van Artstude, mogen langs deze route kunstwerken neerzetten!

Langs deze route worden diverse activiteiten op het gebied van kunst, cultuur, fashion, dans, muziek en food georganiseerd.

Pop-up optredens
Het Binnenwegplein zal tijdens Op z’n Rotterdams in het teken staan van street-art a la het Parijse Montmartre. Ook vinden er op Het Binnenwegplein vele pop-up optredens plaats, uitgevoerd door talentvolle muzikanten en dansers. Op de aangrenzende Lijnbaan vind je de beste straatartiesten. Karikatuurtekenaars, morphes, mimespelers en andere culturele en muzikale activiteiten die ervoor zorgen dat je je even op de Spaanse Ramblas waant.

Culinaire lekkernijen
Zin in een hapje eten? Ook daar is aan gedacht bij Op z’n Rotterdams. De Koopgoot verandert deze dagen in de Kookgoot. Hier kan genoten worden van culinaire pop-up restaurants troubadours en modeshows. Het Grote Kerkplein wordt in Aziatische stijlen gedompeld middels muziek, food, dans en niet te vergeten een unieke drijvende markt naar het idee van de bekendste drijvende markt in Thailand; Damnoen Saduak. En binnen en buiten de Markthal worden de bezoekers verrast door food- en culturele activiteiten.

Hopelijk ontmoeten wij jou daar ook.

Tot dan!

op zn rotterdams

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.